Jeugdhonk Winssen DIY activiteit

DIY activiteit

Voor en door jongeren
De meeste bezoekers in JHW komen uit Winssen, maar ook treffen we er jongeren uit Ewijk, Beuningen of de gemeente Druten. Dit zijn jongeren die na school eerst nog even gezellig langs komen. Of jongeren die speciaal voor een themafeest naar Winssen toe komen.

In JHW is er ruimte voor iedereen en het jeugdhonk bestaat al ruim 25 jaar. Dat hebben de jongeren uit Winssen zelf voor elkaar gekregen!

Elke maand staat er wel een aantal activiteiten op de agenda. En regelmatig worden er leuke extra activiteiten georganiseerd, dus check onze site voor updates.

Zelf een feest of evenement organiseren?
Ben jij in de leeftijd van 12 t/m 24 jaar en wil jij zelf een keer een feest of evenement organiseren bij JHW? Dat kan! Er zijn heel veel mogelijkheden. Het bestuur van JHW helpt je graag bij het opzetten van zo’n een activiteit. Lijkt het je iets? Aarzel dan niet en neem direct nog contact met ons op via info@jeugdhonkwinssen.nl of spreek een van onze vrijwilligers aan.

Zomaar wat idee├źn die nog in de steigers staan:
Kom eens een filmpje kijken of volg onze DJ-workshop of wat dacht je van gezellig met elkaar bakken & braden en eten natuurlijk.