Het team

Het bestuur
Op dit moment zijn er 10 bestuursleden actief. Van het oude bestuur zijn de voorzitter, secretaris en penningmeester overgebleven. Zij helpen samen met ‘nieuwe’ bestuursleden (en hun ouders) om de verhuizing naar de nieuwe accommodatie zo gladjes mogelijke te laten verlopen.

Wie kan vrijwilliger worden?
Iedereen tussen de 14 en 24 jaar kan vrijwilliger worden! We zoeken voor verschillende activiteiten en commissies nieuwe mensen.

Wat houdt het vrijwilligerswerk in?
Als vrijwilliger kun je meehelpen achter de bar of muntverkoop tijdens evenementen. Of je kunt helpen met de kinderactiviteiten van de Nije club op de woensdagmiddag. Natuurlijk kun je ook actief worden bij de techniekgroep. Hier kun je de aan de gang met licht en geluid en als DJ draaien tijdens onze evenementen.

Ook kun je aansluiten bij de diverse commissies die de activiteiten organiseren om zaken mee te regelen. Deze commissies worden ondersteund door de beroepskracht van Perspectief. Ook stagiaires zijn van harte welkom!

Heb je zelf een goed, leuk idee, dan kun je je eigen activiteit in het jeugdhonk organiseren. En het maakt ons niet uit of je elke week kunt helpen of dat je maar één avond per maand beschikbaar bent.