Het team

Het bestuur
Het bestuur bestaat uit een voorzitter, secretaris en penningmeester. Zij zijn momenteel druk bezig met het opnieuw opzetten van het jeugdhonk op de nieuwe locatie in het Paulus-gebouw. Graag zouden wij dit bestuur aanvullen met een aantal extra bestuursleden. Zodra de vereniging weer goed opgezet is en het Jeugdhonk weer lekker draait, is het de bedoeling dat het bestuur geleidelijk wordt overgedragen aan de eigen jeugdleden van 16 tot 24 jaar.

De vrijwilligers
Vrijwilligers zijn onmisbaar voor het jeugdhonk. Zij helpen mee tijdens activiteiten, maar kunnen ook helpen met het bedenken en organiseren ervan. Als vrijwilliger geef je zelf aan waar je bij mee wil helpen en hoeveel tijd je hieraan kan en wil besteden. Je kan ook zelf je eigen activiteit bedenken en in het jeugdhonk organiseren.

Vrijwilliger worden?
Iedereen tussen de 14 en 99 jaar kan vrijwilliger worden! En het maakt ons niet uit of je elke week kunt helpen of dat je maar één avond per maand beschikbaar bent. Heb je interesse of vragen, stuur vrijblijvend een mailtje naar info@jeugdhonkwinssen.nl.