Start Nije Club

In overleg met de vrijwilligers starten we 30 september met de Nije Club op de woensdagmiddag. Jullie (kinderen van 6 t/m 12 jaar) zijn dan allemaal weer van harte welkom. Let op, we starten een half uurtje later namelijk om 14.30 uur maar gaan ook een half uurtje langer door! De Nije Club duurt tot 16.30 uur. Je kunt ons vinden in het jeugdhonk Winssen, Molenstraat 2a in Winssen. Entree kost 2,- . In verband met de Corona maatregelen moet je wel rekening houden met 1,5 meter afstand houden van de vrijwilligers en volg je altijd de aanwijzigingen van de vrijwilligers op. Oja en vooraf aanmelden is verplicht via www.beuningensameninbeweging.nl dus hou deze website in de gaten. We zullen ongeveer een week van tevoren onze activiteit daarop zetten. Tot snel! Eerst vakantie

Related Post