Jeugdhonk Winssen nije club Succesvolle eerste Nije Club van dit schooljaar!

Succesvolle eerste Nije Club van dit schooljaar!

Wat een mooie opkomst was er afgelopen maandag bij de eerste Nije Club van dit jaar! Met 21 kids was er na lange tijd eidenlijk weer leven in het Jeugdhonk. En er werd van alles gedaan. Er was een groepje dat lekker zat te knutselen, er werd gekwartet en een hele grote groep is buiten op het veldje lekker wezen spelen. De playstation trok ook een behoorlijk publiek en het was mooi om te zien hoe de wat meer ervaren spelers de onervaeren spelers wegwijs maakten bij Minecraft.

Maar ook de brainstorm met de kids was zeer geslaagd. Wij wilden heel graag van de jeugd zelf weten wat zij allemaal zouden willen doen in het jeugdhonk. We doen het immers van hen. Gezamelijk kwamen de kids met een heleboel leuke ideeën, waaronder dingen die wij zelf niet bedacht hadden. Wij gaan deze ideeën verwerken in onze activiteitenkalender en hopen zo een mooi programma aan te kunnen bieden.

Wij zijn vanaf nu iedere maandag middag open van 14:15 tot 16:15, met uitzondering van schoolvakanties en mits wij voldoende vrijwilligers beschikbaar hebben. Alle kinderen van groep 3 t/m 8 kunnen zonder vooraf aanmelden bij ons binnenlopen na schooltijd. Entree bedraagd €2 per kind.

Related Post