Winssense wintergames


Speciaal voor de jeugd (6 t/m 17 jaar) uit Winssen hebben Jeugdhonk Winssen en Roda ’28 op zaterdag 20 februari een spectaculaire wintergames activiteit geregeld op het terrein van Roda ’28 aan de Plakstraat 6 in Winssen. 

Je kunt deze dag terecht om een stormbaan uit te proberen, te springen op een springkussen, te bubbel-voetballen, te leren pijl en boog schieten en nog veel meer. Je kunt tussen 10.30 en 17.00 uur komen sporten. En kom dan natuurlijk wel in kleding waar je lekker in kunt sporten. 

Inschrijven kan via de website www.beuningensameninbeweging.nl of bij Astrid Vermeulen 06-53371378. Graag voornaam, achternaam en telefoonnummer vermelden.

Lekkere versnaperingen en drinken worden verzorgd door De Paulus Winssen

Let op!! Ouders en volwassenen vanaf 18 jaar zijn niet toegestaan op het terrein. Dit in verband met de aangescherpte Coronaregels. Kinderen kunnen zelf met de fiets naar Roda’28 komen of door hun ouders worden afgezet en opgehaald bij de ingang van het Roda terrein. 

Related Post