Jeugdhonk Winssen Uncategorized Een kijkje nemen in JHW?

Een kijkje nemen in JHW?

Open dag, zaterdag 7 september 2019 in Jeugdhonk Winssen aan de Molenstraat 2a in Winssen, jij komt toch ook effe langs!

Na succesvolle jaren in onze ruimte in Pandahara aan de Kennedysingel  (een van de populairste jeugdhonken van Maas en Waal) opent JHW zaterdag 7 september voor het eerst haar deuren voor publiek op het nieuwe adres aan de Molenstraat. 

We houden zaterdag ’open huis’ om jullie alvast nieuwsgierig te maken. Wij zijn er klaar voor! Jullie ook? Onze deuren gaan open vanaf 16.00 uur. Iedereen is van harte welkom.

In de afgelopen zomermaanden zijn we hard aan het werk geweest met het verbouwen van de nieuwe ruimte in de Paulus. We zijn nog niet helemaal klaar met verbouwen en inrichten. En we best wat hulp de komende weken kunnen gebruiken om de ruimte verder in te richten.
In deze ruimte willen we gezellige activiteiten organiseren  waar je kunt chillen, gamen, filmpje kijken, maar bovenal gezellig met elkaar kunnen zijn. 

Ook hier gaan we er we met elkaar een groot succes van te maken! De verbouwing is bijna klaar en nu moeten we de boel nog leuk er een gezellig jeugdhonk van te maken.

Heb je vragen over de mogelijkheden of interesse om mee te helpen ? Stuur dan een mailtje naar info@jeugdhonkwinssen.nl of reageer via onze facebookpagina

Related Post