Jeugdhonk Winssen Uncategorized De laatste klusronde

De laatste klusronde

De open dag is geweest; wij gaan door met klussen!
De opening van de Paulus op 7 september jl. (onze open dag) was voor ons een succes. Veel bezoek in onze nieuwe ruimte en veel nieuwe aanmeldingen van jeugdleden en ouders die wel vrijwilliger zouden willen worden. 

Na de open dag is door ons de verbouwingsadministratie bijgewerkt, dat moest natuurlijk ook een keertje.
Deze week pakken we het klussen weer op met de uitgeruste vrijwilligers en gelukkig is het klus-enthousiasme uit het dorp groot. Ook moeten we de komende tijd de oude ruimte Pandahara verder op-/leegruimen.
Eind oktober is de gebruikersovereenkomst met het bestuur van de Paulus ondertekend en hebben we nu de sleutel in eigen beheer. Joepie!

Related Post