Jeugdhonk Winssen Uncategorized Let op; De Nije club is voorlopig gesloten

Let op; De Nije club is voorlopig gesloten


Stichting Perspectief annuleert per direct alle activiteiten in verband met de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus.

Dit betekent dat de activiteiten van de Nije Club ook niet doorgaan.

Actuele informatie is te vinden op de website en sociale media kanalen van Perspectief en ook hier op de site van jeugdhonk Winssen. Voor de activiteiten nĂ¡ 6 april geldt dat Perspectief, de landelijke en provinciale richtlijnen blijven volgen. Vooralsnog gaan deze activiteiten gewoon door, tenzij de huidige richtlijn van kracht blijft of verder wordt aangescherpt.

Wij vinden het onder de gegeven omstandigheden en het advies vanuit de regering en RIVM (persconferentie 12- maart,15:00 uur) niet langer verantwoord mensen bij elkaar te brengen in relatief kleine ruimtes. Vorige week zijn er al verschillende maatregelen genomen om de gezondheid van onze medewerkers en onze doelgroepen zo goed mogelijk te kunnen waarborgen. Die maatregelen vinden wij echter niet meer in lijn met de huidige ontwikkelingen en dus is annuleren of uitstel voor ons de enige optie.

Related Post