Jeugdhonk Winssen kinderen,nije club Whats up! whatsapp speurtocht

Whats up! whatsapp speurtocht

whats up whatsapp puzzeltocht

De Nije Club heeft dringend jullie hulp nodig! Op Woensdag 25 november gebeuren er vreemde zaken in Winssen. Er blijkt een geheim codewoord uit het jeugdhonk gestolen te zijn. Helpen jullie mee op dit codewoord weer te vinden?

De whatsapp speurtocht start vanaf jeugdhonk Winssen, Molenstraat 2a precies om 14.30 uur en duurt tot uiterlijk 16.30 uur. Jullie gaan in groepjes op pad. Een mobieltje met whatsapp is per groepje noodzakelijk.
Onderweg houden jullie met het hoofdkwartier in het jeugdhonk via de whatsapp contact en krijgen jullie de opdrachten door. Lukt het jullie om alle opdrachten en puzzels op te lossen?

Kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar zijn van harte welkom om aan deze knutsel activiteit deel te nemen.  De activiteit vindt plaats in het jeugdhonk, Molenstraat 2a in Winssen. De activiteit start om 14.30 uur precies en vooraf aanmelden verplicht. We sluiten de club om 16.30 uur. De middagworkshop kost 2 euro per persoon inclusief ranja en iets lekkers. Inschrijven kan via de website www.beuningensameninbeweging.nl. 

Let op; op deze site lijkt het alsof het gratis is maar de activiteit kost echt 2,- per persoon. Er is maximaal plaats voor 16 kinderen dus wees er snel bij want vol is vol.

Related Post