Fun met Playmais


Maak je liever een schilderij of een 3D figuur? Beide is mogelijk! Deze woensdag gaan we creatief aan de slag met Playmais.   Playmais, wat is dat? PlayMais is creatief materiaal gemaakt van natuurlijke materialen, zoals maïs, water en voedingskleurmiddelen en zijn 100 % natuurlijk en biologisch afbreekbaar. Knip de staafjes en plak de Playmais aan elkaar en maak mooie figuren. Doordat de Playmais aan elkaar te maken is met alleen maar een beetje water, heb je geen geknoei met lijm en dus geen vieze kleren. 

Kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar zijn van harte welkom om aan deze knutsel activiteit deel te nemen.  De activiteit vindt plaats in het jeugdhonk, Molenstraat 2a in Winssen. De activiteit start om 14.30 uur precies en vooraf aanmelden verplicht. We sluiten de club om 16.30 uur. De middagworkshop kost 2 euro per persoon inclusief ranja en iets lekkers. Inschrijven kan via de website www.beuningensameninbeweging.nl. 

Let op op deze site lijkt het alsof het gratis is maar de activiteit kost echt 2,- per persoon. Er is maximaal plaats voor 15 kinderen dus wees er snel bij want vol is vol.

Related Post