Jeugdhonk Winssen kinderen,nije club Halloween Frankensteins werkplaats

Halloween Frankensteins werkplaats

frankensteins werkplaats

Kun je niet genoeg krijgen van Halloween en hou je van spanning en sensatie dan is deze Halloween-woensdagmiddag bij de Nije club iets voor jou. Kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar zijn van harte welkom om aan deze spannende activiteit deel te nemen. Het is een middag waarvan je nekharen overeind gaan staan. Je kunt allerlei griezelige zaken voelen, ruiken, proeven en maken.

Deze griezelige activiteit vindt plaats in het jeugdhonk, Molenstraat 2a in Winssen. De activiteit start om 14.30 uur precies en vooraf aanmelden verplicht. We sluiten de werkplaats om 16.30 uur. De activiteit kost 2 euro per persoon, inclusief ranja en iets lekkers. Er is maximaal plaats voor 15 kinderen dus wees er snel bij want vol is vol.  Je kunt het jeugdhonk vinden aan de Molenstraat 2a in Winssen.

De middagworkshop kost 2 euro per persoon inclusief ranja en iets lekkers. Inschrijven kan via de website www.beuningensameninbeweging.nl. Let op op deze site lijkt het alsof het gratis is maar de activiteit kost echt 2,- per persoon. Er is maximaal plaats voor 15 kinderen dus wees er snel bij want vol is vol.

Wij houden ons aan de RIVM-maatregelen en hebben onze activiteiten hierop aangepast. Wij vragen daarbij uw kind zelfstandig naar de activiteit te sturen of hem/haar enkel te brengen en/of op te halen. Aanmelden verplicht via www.beuningensameninbeweging.nl.

Related Post