Jeugdhonk Winssen Uncategorized Fijn dat je onze site bezoekt!

Fijn dat je onze site bezoekt!

Hi, hier houden we jullie op de hoogte van alles wat wij organiseren voor de jeugd in Winssen. We zijn op dit moment achter de schermen druk bezig het oude jeugdhonk in Pandahara op te ruimen en te verhuizen naar onze nieuwe stek naast de Paulus. We zien je binnenkort in onze nieuwe ruimte.

3 thoughts on “Fijn dat je onze site bezoekt!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Bootcamp Winssen

Bootcamp WinssenBootcamp Winssen

Een leuke sport & spel middag i.s.m. www.Beuningensameninbeweging.nl. Kom lekker buiten sporten! Je kunt ons op deze woensdagmiddag vinden op het Admiraal van Ghentplein t.o Het jeugdhonk Winssen, Molenstraat 2a