Jeugdhonk Winssen Uncategorized Stoepkrijt Challenge

Stoepkrijt Challenge


Wie maakt de mooiste stoep versiering? Of teken een groot boter kaas en eieren veld op de stoep en spelen maar! Wij zorgen voor de materialen en jij voor de gezelligheid.

Hou je van lekker buiten gezellig krijten, dan is woensdagmiddag 5 augustus van 14.00 tot 15.30 uur echt een middag voor jou! We gaan samen met jou de stoep en het plein versieren voor bij de Nije Club jeugdhonk Winssen. Let op, trek wel oude kleding aan.

Er kunnen maximaal 14 kinderen meedoen, dus wees er snel bij, want vol is echt vol. Deelnemen kost € 2,00 per kind. Jeugdhonk Winssen kun je vinden in de Molenstraat 2a in Winssen. Deze activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Wij houden ons aan de RIVM-maatregelen en hebben onze activiteiten hierop aangepast. Wij vragen daarbij uw kind zelfstandig naar de activiteit te sturen of hem/haar enkel te brengen en/of op te halen. Aanmelden verplicht via www.beuningensameninbeweging.nl

Related Post